Vise barnets plassering

Plasseringsovervåkning støttes på Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad. For Android er den kun tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Japan. For iOS er den kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Japan, Australia, New Zealand, Hongkong, Indonesia og Sør-Afrika.

Rapporten over plasseringsaktiviteter lar deg spore hvor barna befinner seg når de har med seg enhetene sine, så du vet de er trygge.

Nøyaktigheten til plasseringen avhenger av nettverksdata og andre faktorer, inkludert atmosfæriske effekter og mottakerkvalitet. Hvis enheten støtter GPS og trådløse nettverk, kan plasseringen avgrenses med flere meter, slik at du oppnår et bedre resultat.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125501904
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 01/07/2019