Aan- of afmelden bij Norton Password Manager

U kunt zich aan- of afmelden bij Norton Password Manager via het hoofdvenster van het Norton-product of de Norton Password Manager-browserextensie.

Kies een van de volgende opties om u aan of af te melden bij Norton Password Manager:

Ik heb Norton Password Manager-browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op de pagina Norton Password Manager onder Uw webbrowser instellen op Volgende.

4. Voer in het geopende venster de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

Als u zich bij uw Norton Password Manager wilt afmelden, klikt u op het pictogram van de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Afmelden.

Ik heb een Norton-product voor apparaatbeveiliging

1. Start uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van het Norton-product op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Typ het wachtwoord van uw safe in het vak en klik vervolgens op Openen.

• Als u zich wilt afmelden, verplaatst u de schuifregelaar linksonder in het venster Norton Password Manager.