Logga in eller ut från Norton Password Manager

Du kan logga in eller ut från Norton Password Manager från Norton-produktens huvudfönster eller från webbläsartillägget Norton Password Manager.

Välj något av följande för att logga in eller ut från Norton Password Manager:

Jag har webbläsartillägget Norton Password Manager

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På sidan Norton Password Manager, under Konfigurera webbläsare, klickar du på Nästa.

4. Ange användarnamn och lösenord för Norton-kontot och klicka på Logga in i fönstret som visas.

Klicka på ikonen för Norton Password Manager-tillägget och klicka på Logga ut för att logga ut från Norton Password Manager.

Jag har en Norton Device Security-produkt

1. Starta Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Internetsäkerhet i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Password Manager.

3. Gör något av följande:

• För att logga in, ange ditt valvlösenord i rutan and klicka på Öppna.

• För att logga ut skjuter du reglaget nederst i fönstret till vänster i Norton Password Manager.