Muut tuotteet

Tuotteen versionumeron löytäminen

Jos haluat päivittää Norton-tuotteen tai ottaa yhteyttä asiakastukeen, sinun täytyy tietää tietokoneellesi asennetun Norton-tuotteen koko versionumero. Näin saat tarkan ratkaisun ongelmiisi.

Tuotteen versionumeron löytäminen

  1. Käynnistä Norton.

    Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

  2. Valitse Norton-pääikkunasta Ohje.

  3. Valitse Help Center -ikkunan Yleiset tiedot -kohdasta Tietoja.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1251038
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2019