Så här hittar du produktens versionsnummer

Om du behöver uppgradera din Norton-produkt eller vill få hjälp av kundsupport måste du uppge det fullständiga versionsnumret för Norton-produkten som installerats på din dator. Detta hjälper dig att få en exakt lösning på dina problem.

Så här hittar du produktens versionsnummer

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Hjälp i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Om under Allmän information i fönstret Hjälpcenter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1251038
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/06/2019