Konfigurera Norton Family på dina barns iPhone eller iPad

Du måste konfigurera vissa funktioner på barnens iOS-enheter för att dra full nytta av Norton Family-föräldrakontroller. Du bör även inaktivera alla webbläsare på deras iOS-enheter, förutom Norton Family-webbläsaren, för att övervaka webbplatser som de besöker online.

Konfigurera följande på varje barns iOS-enhet för att få ut det mesta av Norton Family-föräldrakontrollerna som skyddar dina barn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116875818
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 06/06/2019