Send rapporter til NortonLifeLock, hvis Norton registrerer en fejl på en Mac-computer

Nortons fejlhåndtering dokumenterer problemer, som registreres i forbindelse med Norton-produktet. I sådanne tilfælde kan brugeren vælge at rapportere fejl til Norton.

Aktivering eller deaktivering af håndtering af fejl

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Produktindstillinger i ruden i venstre side.

4. I rækken Håndtering af fejl skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

5. I vinduet Håndtering af fejl skal du klikke på indstillingsikonet for at aktivere, at Norton sender detaljerede oplysninger om en fejl.

6. I vinduet Håndtering af fejl skal du klikke på Hvad indsamles? for at få mere at vide om de oplysninger, som Norton indsamler.

Se Nortons fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan Norton får adgang til, indsamler og behandler data for specifikke produkter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117664648
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/11/2020