Sende rapporter til NortonLifeLock hvis Norton oppdager en feil på Mac

Norton feilstyring dokumenterer problemer som oppstår med Norton-produktet. I slike tilfeller kan brukeren velge å rapportere feil til Norton.

Slå Feilstyring av og på

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Produktinnstillinger i den venstre ruten.

4. På raden Feilstyring flytter du bryteren til Av eller På.

5. I vinduet Feilhåndtering klikker du på innstillingsikonet for å aktivere Norton til å sende detaljerte data om en feil.

6. I vinduet Feilhåndtering, klikk på Hva er samlet inn? for å lære mer om dataene som samles inn av Norton.

Se Norton personvernerklæring for mer informasjon om hvordan Norton får tilgang til, samler inn og behandler data for bestemte produkter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117664648
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 05/11/2020