Ställ in Omedelbar låsning och PIN

Omedelbar låsning är en funktion som gör det möjligt att begränsa barnens användning av enheter som är uppkopplade. Typen av enhet ditt barn har avgör på vilket sätt det fungerar. Om Omedelbar låsning är aktiverad blir låsikonen på barnets profil röd.

Med en PIN-kod kan ditt barn låsa upp enheten i händelse av en nödsituation, även om tidsgränsen har uppnåtts. Samma PIN används för omedelbar låsning.

Du kan logga in på Norton eller använda föräldrakontrollappen Norton Family för att starta eller stänga av Omedelbar låsning och konfigurera PIN.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v128027590
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 18/07/2019