Konfigurera avancerade Windows-inställningar med hjälp av Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium är inte tillgängligt i Norden.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate hjälper dig att finjustera avancerade Windows-inställningar med hjälp av funktionen Super Control Panel för att anpassa din dators utseende och beteende. Många av dessa inställningar är normalt dolda och är inte lätta att ändra utan Super Control Panel.

Modifiera avancerade Windows-inställningar

1. Öppna Norton Utilities-produkten.

2. Klicka på Verktygslåda > Hantera på den vänstra panelen.

3. Klicka på Super Control Panel i fönstret Hantera.

4. I fönstret som öppnas dubbelklickar du på Windows-filen som du behöver modifiera.

5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra modifieringen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127376861