Geavanceerde Windows-instellingen configureren met behulp van Norton Utilities Premium

Norton Utilities Premium helpt u de geavanceerde Windows-instellingen te verfijnen met behulp van de functie Super Control Panel om het uiterlijk en het gedrag van uw computer aan te passen. Veel van deze instellingen zijn normaal gesproken verborgen en kunnen niet gemakkelijk worden gewijzigd zonder het Super Control Panel.

Geavanceerde Windows-instellingen wijzigen

1. Start Norton Utilities Premium.

2. Klik op Werkset in het linkerdeelvenster.

3. Klik op Beheren en vervolgens op Super Control Panel.

4. Dubbelklik in het venster dat wordt geopend op de Windows-bestanden die u wilt wijzigen.

5. Volg de instructies op het scherm om de wijziging te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127376861
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/06/2020