Still inn Norton-brannmuren til å varsle deg når den blokkerer et angrep

Du kan velge om du vil motta varslinger når Inntrengingsforhindring blokkerer et antatte angrep.

Hvis du valgte å ikke motta varslinger, kan du fremdeles vise angrep som Norton har blokkert, i sikkerhetsloggen.

Slå varsler om inntrengingsforhindring av og på

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Under Inntrengingsforhindring, i raden Varsler, skyver du bryteren På/av til Av eller .

6. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Slå enkeltvarsler av og på fra Inntrengingsforhindring

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Brannmur eller Nettverk i vinduet Innstillinger.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Klikk på Konfigurer under Inntrengingsforhindring, i raden Signaturer for inntrengingsforhindring.

6. I vinduet Inntrengingssignaturer kan du aktivere eller deaktivere alternativet Varsle meg for den aktuelle signaturen.

7. Klikk på OK.

8. I vinduet Inntrengingssignaturer klikker du på Bruk og deretter OK.

9. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1224775
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/08/2020