Slå Norton Family-overvåkning av eller på

Hvis du vil suspendere Norton Family-overvåking for barnet midlertidig, kan du gjøre det på barnenivå ved å bruke Norton Family-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre. Så du trenger ikke bruke barnets enhet for å gjøre dette. Hvis du f.eks. har to barn, kan du slå på for ett av barna, og slå det av for det andre. I så fall overvåker og loggfører Norton Family kun Internett-aktiviteten til det første barnet.

Du kan også slå av Norton Family ved å få tilgang til barnets enhet som den kjører på. Hvis det er en Android-enhet, kan du bytte til Foreldremodus og deaktivere Norton Family-overvåkning. Slik kan du bruke enheten fritt uten grenser. Kontroller at du har slått på Norton Family når du er ferdig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128063079
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 05/07/2019