Toezicht van Norton Family in- of uitschakelen

Als u Norton Family-toezicht voor uw kind tijdelijk wilt uitschakelen, kunt u dit op het kindniveau doen via de Norton Family-website of de Norton Family-app voor ouders. U hoeft dit dus niet op het apparaat van het kind te doen. Als u bijvoorbeeld twee kinderen heeft, kunt u toezicht voor het eerste kind inschakelen en voor het tweede kind uitschakelen. In dit geval volgt en registreert Norton Family alleen de internetactiviteiten van het eerste kind.

U kunt Norton Family ook uitschakelen op het apparaat van uw kind waarop het product is geïnstalleerd. Als het een Android-apparaat is, kunt u overschakelen naar de Modus Ouder en Norton Family-toezicht uitschakelen. U kunt het apparaat dan gebruiken zonder u aan de huisregels te hoeven houden. Vergeet niet Norton Family weer in te schakelen zodra u klaar bent.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128063079
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 05/07/2019