Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker og handler på nettet med Internet Explorer, Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge. Det analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler. Det viser rangeringsikoner for nettstedene ved siden av søkeresultatene, så du vet om et nettsted er skadelig før du går inn på det.

Slå av eller på Norton Safe Web fra utvidelsessiden i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I alternativet Innstillinger går du til Flere verktøy og klikker på Utvidelser.

4. Hvis Norton Safe Web er aktivert, går du til siden Utvidelser og fjerner avmerkingen for alternativet Aktivert.

Hvis Norton Safe Web er deaktivert, merker du av for alternativet Aktivert.

5. Start Google Chrome på nytt.

Slå av og på Norton Safe Web fra Tillegg-siden i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Tillegg på Firefox-menyen.

3. Gå til fanen Utvidelser og klikk på Aktiver.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, klikker du på Deaktiver.

4. Start Mozilla Firefox på nytt.

Slå av eller på Norton Safe Web fra utvidelsessiden i Safari

1. Start Safari.

2. I Safari -menyen, klikker du på Safari, og så klikker du på Innstillinger.

3. Klikk på Utvidelser.

4. I venstre rute, hvis Norton Safe Search er aktivert, fjerner du avmerkingen i Enabled - boksen.

Hvis Norton Safe Search er deaktivert, kontroller alternativet Aktivert.

Slå av eller på Norton Safe Web fra siden Utvidelser i Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klikk på Mer øverst til høyre på skjermenog velg Utvidelser.

3. I vinduet Utvidelser klikker du på Få utvidelser fra Store.

4. I Butikk -vinduet skriver du Norton i søkefeltet.

5. I resultatene klikker du på Norton Safe Web og deretter på Installer.

6. Etter at du har installert utvidelsen, klikker du på Start.

7. I hurtigvinduet Du har en ny utvidelse klikker du på Slå den på.

Hvis du savner hurtigvinduet, klikker du på Mer øverst til høyre i Microsoft Edge, og velger Utvidelser.

8. I vinduet Norton Safe Web, under Norton Safe Web, flytter du glidebryteren til .

Hvis du vil slå av Norton Safe Web-utvidelsen, flytter du glidebryteren til Av.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019