Realtimebedreigingen weergeven die door Norton Bescherming op basis van gedrag zijn gedetecteerd

Bescherming op basis van gedrag biedt realtimebescherming tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's. Bescherming op basis van gedrag identificeert nieuwe bedreigingen op basis van het gedrag van toepassingen. Dit gaat sneller dan de traditionele bedreigingsdetectie op basis van handtekeningen. Het beveiligt u al tegen schadelijke code nog voordat virusdefinities beschikbaar zijn via LiveUpdate.

Bescherming op basis van gedrag moet altijd zijn ingeschakeld. Wanneer Auto-Protect is uitgeschakeld, is Bescherming op basis van gedrag ook inactief en wordt uw computer niet beschermd tegen nieuwe bedreigingen.

Risico's weergeven die zijn gedetecteerd door Bescherming op basis van gedrag

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u Bescherming op basis van gedrag in het keuzemenu.

4. Selecteer een risico in de lijst als er risico's worden weergegeven.

5. Volg de Aanbevolen actie in het deelvenster Details.

Binnen deze categorie worden ook alle activiteiten vermeld die de configuratie of instellingen van uw computer aanpassen. De optie Meer informatie voor deze categorie biedt details over de resources die van invloed zijn op de activiteit.

Zorg dat Bescherming op basis van gedrag is ingeschakeld

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus.

4. Zet op het tabblad Automatische bescherming onder Realtimebescherming de schakelaar Bescherming op basis van gedrag op Aan.

5. Klik op Toepassen.

6. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.