Se risici, der registreres af Norton Adfærdsmæssig beskyttelse, i realtid

Adfærdsmæssig beskyttelse giver beskyttelse i realtid mod trusler ved proaktivt at registrere ukendte sikkerhedsrisici. Adfærdsmæssig beskyttelse identificerer nye trusler ud fra programmernes normale funktionsmåde, hvilket er hurtigere end den traditionelle signaturbaserede trusselsporing. SONAR beskytter computeren mod skadelig kode, før der er udgivet virusdefinitioner på LiveUpdate.

Adfærdsmæssig beskyttelse bør altid være aktiveret. Når Auto-Protect er slået fra, er beskyttelse vha. Adfærdsmæssig beskyttelse også deaktiveret, og din computer er ikke beskyttet mod nye trusler.

Se risici registreret af Adfærdsmæssig beskyttelse

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

3. I vinduet Sikkerhedshistorik skal du på rullelisten vælge Adfærdsmæssig beskyttelse.

4. Vælg en risiko på listen, hvis der vises risici.

5. Følg den Anbefalede handling i ruden Detaljer.

I denne kategori er der også angivet aktiviteter, som ændrer computerens konfiguration eller indstillinger. Under Flere oplysninger for denne kategori er der flere oplysninger om de ressourcer, der blev påvirket af aktiviteten.

Kontrollér, at Adfærdsmæssig beskyttelse er slået til

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

4. I fanen Automatisk beskyttelse under Beskyttelse i realtid skal du flytte skydeknappen Adfærdsmæssig beskyttelse til Til.

5. Klik på Anvend.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62460689