Nortonin käytöspohjaisen suojauksen tunnistamien reaaliaikaisten uhkien tarkasteleminen

Käytöspohjainen suojaus suojaa käytön aikana uhilta ja havaitsee tuntemattomia tietoturvariskejä ennalta ehkäisevästi. Käytöspohjainen suojaus havaitsee uudet uhat sovellusten käyttäytymisen perusteella perinteistä allekirjoituspohjaista uhkien tunnistamista nopeammin. Se suojaa haitallisilta koodeilta jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

Käytöspohjaisen suojauksen pitäisi olla aina päällä. Kun Auto-Protect on poissa päältä, myös käytöspohjainen suojaus on poissa päältä eikä tietokonetta suojata uusimmilta uhilta.

Käytöspohjaisen suojauksen tunnistamien riskien tarkasteleminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria-ikkunan pudotusvalikosta Käytöspohjainen suojaus.

4. Valitse luettelosta riski, jos näkyvissä on riskejä.

5. Noudata Tiedot-paneelin Suositeltu toimi -kohdassa annettuja ohjeita.

Tässä luokassa myös luetellaan kaikki toiminnot, jotka muuttavat tietokoneen määritystä tai asetuksia. Tämän luokan Lisätietoja-toiminto tarjoaa tietoja resursseista, joihin toiminto vaikutti.

Sen varmistaminen, että käytöspohjainen suojaus on käytössä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset-ikkunasta Virustorjunta.

4. Siirrä Automaattinen suojaus -välilehden Reaaliaikainen suojaus -kohdan Käytöspohjainen suojaus -kytkin Käytössä-asentoon.

5. Valitse Ota käyttöön.

6. Valitse Asetukset-ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62460689