Norton Security installeren op Windows 10 in S-modus

Volg de onderstaande instructies van uw Windows 10 in S-modus om de Norton Security-app te downloaden en installeren.

Norton installeren op Windows 10 in S-modus

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton op Downloaden.

3. Klik op Get it from Microsoft in het venster dat verschijnt.

U wordt omgeleid naar de Microsoft Store-pagina voor Norton Security.

4. Klik op Downloaden op de Windows Store-pagina voor Norton Security.

Voer uw betaalgegevens in als u om betaling wordt gevraagd.

Tijdens de proefperiode worden geen kosten in rekening gebracht. U kunt Automatische verlenging op elk moment tijdens de proefperiode uitschakelen.

5. Geef het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account op wanneer u wordt gevraagd om u aan te melden.

Heeft u nog geen Norton-account, klik dan op Account maken om een nieuw Norton-account aan te maken.

6. Volg de instructies op het scherm.

Als u tijdens de installatie niet om betaling werd gevraagd, komt uw product na de proefperiode te vervallen en moet u een abonnement kopen.

De duur van de proefperiode is afhankelijk van de regio.

U kunt in de Microsoft Store ook zoeken naar 'Norton Security' en de Norton Security-app installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130433626
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/03/2020