Installere Norton Security i Windows 10 i S-modus

Følg instruksjonene nedenfor fra enheten som kjører Windows 10 i S-modus, for å laste ned og installere Norton Security-appen.

Installere Norton i Windows 10 i S-modus

1. Logg på Norton.

2. Gå til Min Norton -siden og klikk på Last ned.

3. Klikk på Få det fra Microsoft i vinduet som vises.

Du videresendes til Microsoft Store-siden for Norton Security.

4. Klikk på Hent på Microsoft Store-siden for Norton Security.

Angi betalingsinformasjonen hvis du blir bedt om å betale.

Du blir ikke belastet i løpet av prøveperioden. Du kan når som helst avslutte Automatisk fornying under prøveperioden.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen når du blir bedt om å logge på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en konto for å opprette en Norton-konto.

6. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke ble bedt om å betale under installasjonen, utløper produktet etter prøveperioden, og du må kjøpe et abonnement.

Prøveperiodens varighet varierer i ulike regioner.

Du kan også søke etter «Norton Security» i Microsoft Store og installere Norton Security-appen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/03/2020