Productsleutel vinden van uw Norton-product aangeschaft in de Norton Online Store Hongkong

U vindt de productsleutel voor uw Norton-product in de Norton Online Store.

Als u uw Norton-product al heeft geactiveerd, vindt u uw productsleutel in uw Norton-account. Lees Uw productsleutel voor Norton opzoeken voor meer informatie.

De productsleutel van Norton Online Store ophalen

1. Ga naar Norton Online Store.

2. Meld u aan met het bestelnummer en telefoonnummer die u bij de aankoop heeft gebruikt.

3. Op de pagina Mijn order zoeken klikt u op Bestelstatus.

4. Noteer op de pagina Verzendstatus de productsleutel die wordt weergegeven onder aangeschaft(e) product/service

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v100898079
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/01/2021