Instellingen van Norton Password Manager configureren

Met Norton Password Manager kunt u instellingen voor Mobiel ontgrendelen, import- en exportinstellingen, en browser- en beveiligingsinstellingen configureren.

Installeer de Norton Password Manager-extensie en volg deze stappen om de instellingen voor Norton Password Manager te configureren:

Norton Password Manager-browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op het pictogram Norton Password Manager.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Kluis ontgrendelen.

• Als u zich niet bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Aanmelden en meld u aan bij uw account

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord heeft ingesteld, klikt u op Goedkeuren op uw mobiele apparaat om u aan te melden bij uw Norton Password Manager-kluis.

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord niet heeft ingesteld, klikt u op Kluiswachtwoord gebruiken in uw Norton Password Manager-browserextensie.

5. Typ uw kluiswachtwoord in het venster Kluis ontgrendelen en klik vervolgens op Ontgrendelen.

6. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Web-app openen.
  7. Klik op Instellingen in het Password Manager-venster om de opties voor Norton Password Manager te configureren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6059559
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/09/2023