Konfigurera inställningar för Norton Password Manager

Norton Password Manager låter dig konfigurera inställningarna för mobil upplåsning, importera och exportera inställningar, webbläsare och säkerhetsinställningar.

Om du vill konfigurera Norton Password Manager-inställningarna installerar du tillägget Norton Password Manager och följer stegen:

Webbläsartillägg för Norton Password Manager

1. Starta webbläsaren.

2. I det övre högre hörnet på webbläsaren, klicka på Norton Password Manager-ikonen.
  3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.
  7. I fönstret Password Manager klickar du på Inställningar för att konfigurera alternativen för Norton Password Manager.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6059559
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/09/2023