Geavanceerde Windows-instellingen configureren met behulp van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium is niet beschikbaar in de Scandinavische regio.

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate helpt u de geavanceerde Windows-instellingen te verfijnen met behulp van de functie Super Control Panel om het uiterlijk en het gedrag van uw computer aan te passen. Veel van deze instellingen zijn normaal gesproken verborgen en kunnen niet gemakkelijk worden gewijzigd zonder het Super Control Panel.

Geavanceerde Windows-instellingen wijzigen

1. Open het Norton Utilities-product.

2. Klik in het linkerdeelvenster op Werkset > Beheren.

3. Klik in het venster Beheren op Super Control Panel.

4. Dubbelklik in het venster dat wordt geopend op het Windows-bestanden dat u wilt wijzigen.

5. Volg de instructies op het scherm om de wijziging te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127376861