Beheerdersaccounts in standaardgebruikersaccounts wijzigen voor Norton Family op Windows

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met dit account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.

Beheerdersaccounts in standaardaccounts wijzigen op Windows 10/8/7

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

control

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

3. Selecteer in het Configuratiescherm naast Weergeven op Categorie in de vervolgkeuzelijst.

4. Klik onder Gebruikersaccounts op Accounttype wijzigen.

5. Klik op Standaard in het venster Accounttype wijzigen.

Als u het standaardgebruikersaccount weer moet wijzigen in een beheerdersaccount, klikt u op Beheerder.

6. Klik op Accounttype wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40467375
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/05/2020