Ändra administratörsanvändarkonton till vanliga användarkonton för Norton Family i Windows

Om barnet själv skapar ett eget Windows-konto utan att berätta det kan Norton Family inte övervaka barnets aktiviteter. Du kan förhindra att barnen skapar nya användarkonton genom att se till att de har standardkonton (inte konton med administratörsbehörighet).

Om barnets Windows-konto har administratörsbehörighet måste du ändra det till ett standardkonto.

Ändra administratörskonton till standardkonton i Windows 10/8/7

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter.

control

Om fönstret User Account Control öppnas, klickar du på Fortsätt.

3. Välj Kategori i listrutan bredvid Visa efter i fönstret Kontrollpanelen.

4. Under Användarkonton klickar du på Ändra kontotyp.

5. Klicka på Standard i fönstret Ändra kontotyp.

Om du behöver ändra standardanvändarkonto till administratörskonto igen klickar du på Administratör.

6. Klicka på Ändra kontotyp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40467375
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/05/2020