De videoactiviteit van uw kind weergeven

Videotoezicht wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Het rapport met videoactiviteiten laat zien welke video's uw kind op het internet heeft bekeken. Norton Family controleert en registreert de videoactiviteiten van uw kind op de volgende sites voor videohosting:

• YouTube

• Hulu (alleen op Windows-computer)

Wanneer uw kinderen een YouTube-afspeellijst in Chrome kijken op een Android-telefoon of -tablet, wordt de adresbalk automatisch verborgen. In dit geval kan Norton Family de individuele video's in dergelijke afspeellijsten niet als afzonderlijke activiteiten controleren en rapporteren. Voor optimaal gebruik van Norton Family moet u uw kinderen vragen de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125453888
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/11/2019