Lapsen videotoiminnan tarkasteleminen Norton Familyn avulla

Videoiden valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Videotoimintaraportista näet luettelon videoista, jotka lapsesi on katsellut internetissä. Norton Family valvoo ja tallentaa toiminnot, jotka lapsesi on tehnyt seuraavilla videoita sisältävillä verkkosivustoilla:

• YouTube
  • Hulu (vain Windows-tietokoneilla)

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloita Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

Näet lapsesi toiminnan Norton-verkkosivustolla tai Norton Family vanhemmille -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu tilillesi.

• Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella

2. Valitse lapsi, jonka videotoimia haluat tarkastella.

3. Video-osiosta näet lapsen viimeksi katsomat videot.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Tee yksi tai useampi seuraavista suodattaaksesi verkkotoimintoja:

• Valitse Kaikki laitteet, jos haluat suodattaa toiminnot laitteen mukaan.

• Valitse raportin aikaväli. Voit suodattaa näkyviin toiminnot kuluneen päivän tai 7, 14 tai 30 viime päivän ajalta.

6. Jos haluat nähdä toimintoja koskevia lisätietoja, napsauta Näytä lisää
    • Avaa verkkosivustoa koskeva Norton Safe Web -raportti napsauttamalla Norton-luokitus-linkkiä.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta lasta, jonka toimintaa haluat hallita.

3. Siirry Toiminta-välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Video.

5. Napauta aikajaksoruutua, jos haluat nähdä lapsen tietyllä aikavälillä katselemat videot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125453888