Lapsen videotoiminnan tarkasteleminen

Videoiden valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Videotoimintaraportista näet luettelon videoista, jotka lapsesi on katsellut internetissä. Norton Family valvoo ja tallentaa toiminnot, jotka lapsesi on tehnyt seuraavilla videoita sisältävillä verkkosivustoilla:

• YouTube

• Hulu (saatavilla vain Windows-tietokoneeseen)

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloa Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

Lapsen toimia voi tarkastella Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125453888
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/11/2019