Aan de slag met Norton Secure VPN

Norton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beveiligen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt.

Nadat u de installatie van Norton Secure VPN of Norton 360 heeft voltooid, kunt u als volgt aan de slag gaan.

Secure VPN configureren

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Voor Norton 360: start Norton. Selecteer in het venster Mijn Norton naast Secure VPN in het keuzemenu de optie Inschakelen.

• Voor Norton Secure VPN: Secure VPN wordt standaard ingeschakeld en verbonden nadat de installatie van Norton Secure VPN is voltooid.

Als u niet verbonden bent, klikt u op het pictogram Secure VPN in het systeemvak of op de menubalk om Norton Secure VPN te starten. Klik op de statusindicator naast Virtual Private Network om deze optie AAN te zetten.

2. Voer een van de volgende handelingen uit om de VPN-locatie te wijzigen:

• Voor Norton 360: selecteer in het venster Mijn Norton naast Secure VPN de optie Openen in het keuzemenu. Selecteer de gewenste regio op het tabblad Virtuele locatie.

• Voor Norton Secure VPN: selecteer op het tabblad Virtuele locatie de regio van uw keuze.

3. Om Ad Trackers te configureren klikt u op het tabblad Ad Tracking naast Ad Trackers blokkeren op de statusindicator om de optie aan of uit te zetten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v134911619
Besturingssysteem: Mac OS X, windows
Laatste wijziging: 07/07/2020