Uw wachtwoorden controleren en bijwerken met Veiligheidsdashboard

Op het Veiligheidsdashboard in Norton Password Manager ziet u de status van de aanmeldingen en wachtwoorden die in de safe in de cloud zijn opgeslagen. Hiermee kunt u uw wachtwoorden sterker maken om uw veiligheidsscore te verbeteren en de risico's betreffende online veiligheid te verminderen.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het Lockman-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Google Chrome is een handelsmerk van Google, LLC. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaars.

Zie De Veiligheidsdashboard-score in Norton Password Manager verhogen voor meer informatie over de Veiligheidsdashboard-score.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127392028
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 27/10/2020