Lisätietoja Tunkeutumisen eston ohitusluettelosta

Jos olet täysin varma siitä, että verkkolaite on turvallinen, voit vaihtaa sen luottamustasoksi Täysi luottamus. Luottamustason voi määrittää Verkkoasetusten Laitteen luottamustaso -kohdassa. Luotettavat laitteet voidaan jättää pois Luvattoman käytön esto -tarkistuksista. Täysin luotettavien laitteiden ohittaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksissa lyhentää tarkistusaikaa ja nopeuttaa tietokoneen verkkoyhteyttä. Jos Täysi luottamus -tason laite jätetään pois tarkistuksesta, Norton-tuote ei tarkista mitään kyseisestä laitteesta tulevia tietoja. Täysi luottamus -tason laitteet, jotka ohitetaan Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa, lisätään toiminnon ohitusluetteloon.

Jos huomaat, että Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa ohitettavaksi määritetty laite on saanut tartunnan, voit puhdistaa tallennetun ohitusluettelon. Kun ohitusluettelo puhdistetaan, Norton-tuote poistaa siitä kaikki luotetut laitteet.

Tallennetun ohitusluettelon voi tyhjentää seuraavissa tilanteissa:

• Jokin Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa ohitettu laite on saanut tartunnan.

• Jokin Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa ohitettu laite yrittää tartuttaa tietokoneen.

• Kotiverkko on saanut tartunnan.

Kaikkien laitteiden poistaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Valitse Luvattoman käytön esto -kohdan Ohitusluettelo -riviltä Puhdista.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

7. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37652136
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021