Norton Family -tilin poistaminen

Jos et enää käytä Norton Family -palvelua, voit poistaa sen milloin tahansa Norton Family -sivustolla. Huomaa seuraavat tiedot ennen aloittamista:

• Tilin poistaminen katkaisee yhteyden kaikkiin laitteisiin, jotka on yhdistetty tiliisi.

• Kaikki lapsesi suojausasetukset ja aiemmat toimintaraportit menetetään.

• Sinun on poistettava Norton Family -sovelluksen asennus manuaalisesti kaikilta laitteilta.

Norton Family -verkkosivuston käyttö

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Napsauta profiili-kuvaketta.

3. Valitse ja valitse sitten Muokkaa profiilia.

4. Valitse Muokkaa profiilia -ikkunan alaosasta Poista Norton Family -tilini

5. Kirjoita Norton-tilin salasana ja valitse sitten Vahvista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126806945
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/11/2019