Norton Family -profiilin ja muiden tietojen päivittäminen

Vanhemman profiilin asetussivulla voit muokata näyttönimeä, aikavyöhykettä ja muita tietoja. Voit päivittää profiilisi Nortonin verkkosivustolla tai Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton-verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta profiili-kuvaketta.

3. Valitse ja valitse sitten Muokkaa profiilia.
  4. Voit tehdä seuraavat toimet:

• Päivittää näyttönimen tai aikavyöhykkeen.

Määritä lastesi aikavyöhykettä vastaava aikavyöhyke, jotta raportointi toimii oikein.

• Valita avatarin tai ladata valokuvan.

5. Napsauta Tallenna.

Norton Family -lapsilukkosovellus Androidille

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta perheesi profiilia.

3. Omalla tilillä voit tehdä seuraavaa:

• Jos haluat valita uuden avatarin profiiliasi varten, napauta Vaihda profiilikuva. Voit myös napauttaa kamerakuvaketta ja valita kuvan galleriasta tai ottaa valokuvan.

• Jos haluat vaihtaa profiilisi nimeä, napauta Nimi ja anna haluamasi nimi.

• Napauta Aikavyöhyke ja valitse sopiva aikavyöhyke.

• Jos haluat tarkastella tilauksesi tietoja, napauta Norton-tilaus.

4. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127235102