Uw Norton Family-profiel en andere informatie bijwerken

Op de pagina met ouderprofielinstellingen kunt u uw weergavenaam, tijdzone en andere gegevens bewerken. U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht gebruiken om uw profiel bij te werken.

Norton-website

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielpictogram.

3. Klik op en vervolgens op Profiel bewerken.
  4. U kunt het volgende doen:

• Werk uw Weergavenaam of Tijdzone bij.

Stel de tijdzone in op de tijdzone waarop het apparaat van uw kind is ingesteld voor accurate rapportage.

• Kies een avatar of upload een foto.

5. Klik op Opslaan.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht op Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op uw gezinsprofiel.

3. Doe het volgende onder Mijn account :

• Tik op Profielfoto wijzigen om een avatar voor uw profiel te kiezen, als u uw profielafbeelding wilt wijzigen. U kunt op het camerapictogram tikken om een foto uit uw galerie te selecteren of een foto te nemen.

• Tik op Naam en voer de gewenste weergavenaam in om uw profielnaam te wijzigen.

• Tik op Tijdzone om de tijdzonde in te stellen die u het handigst vindt.

• Tik op Norton-abonnement om uw abonnementsgegevens te bekijken.

4. Tik op OK.