Uppdatera din Norton Family-profil och annan information

På sidan för föräldraprofilinställningar kan du ändra ditt visningsnamn, tidszon, och annan information. Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family Föräldrakontroll-appen för att uppdatera din profil.

Norton Webbplats

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på din profilikon.

3. Klicka och klicka sedan på Redigera Profil.
  4. Du kan göra följande:

• Uppdatera visningsnamnet eller tidszonen.

Ange samma tidszon som i barnets enhet för att få korrekta rapporter.

• Välj en avatar eller överför ett foto.

5. Klicka på Spara.

Appen Norton Family-föräldrakontroll på Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på din familjeprofil.

3. Under Mitt konto gör du följande:

• Om du vill ändra profilbild trycker du på Ändra profilbild och väljer en avatar för din profil. Tryck på kameraikonen för att välja en bild i galleriet eller ta en bild.

• Om du vill ändra profilnamnet trycker du på Namn och anger önskat namn.

• Tryck på Tidszon och ange den som passar dig bäst.

• Tryck på Norton-prenumeration för att visa prenumerationsinformation.

4. Tryck på OK.