Lapsen hakutoiminnan tarkasteleminen Norton Familyn avulla

Hakujen valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Hakutoimintaraportista voit nähdä hakusanat, joita lapsi on käyttänyt suosituissa hakukoneissa, kuten Googlessa ja Yahoossa. Näet myös yhteenvedon eniten käytetyistä hakusanoista tai -lauseista, mikä antaa kuvan siitä, mitä lapsesi hakevat verkosta.

Näet lapsesi toiminnan Norton-verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu Nortoniin.

• Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella

2. Valitse lapsi, jonka hakutoimia haluat tarkastella.

3. Haku -kohdasta näet lapsen usein käyttämät hakusanat.

4. Yksityiskohtaisen raportin saat näkyviin napsauttamalla Näytä tiedot.

5. Tee yksi tai useampi seuraavista suodattaaksesi hakutoimintoja:

• Valitse Kaikki laitteet, jos haluat suodattaa toiminnot laitteen mukaan.

• Valitse raportin aikaväli. Voit suodattaa näkyviin toiminnot kuluneen päivän tai 7, 14 tai 30 viime päivän ajalta.

6. Tarkastele hakutoimia, joita lapsesi on tehnyt tämän ajanjakson aikana.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta lasta, jonka hakutoimia haluat tarkastella.

3. Siirry Toiminta -välilehdelle.

4. Valitse luettelosta Hakusanat.

5. Napauta aikajaksoruutua, jos haluat nähdä tietyllä aikavälillä käytetyt hakusanat.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125453224
Käyttöjärjestelmä: windows,android,ios
Muokattu viimeksi: 01/11/2021