Vise barnets søkeaktivitet

Søksovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Rapporten over søkeaktiviteter viser søkeordene som barnet ditt har brukt i populære søkemotorer, inkludert Google og Yahoo. Du ser også en oversikt over ordene og uttrykkene som barna har søkt etter oftest, så du får en bedre ide om hva barna søker etter.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125453224
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019