Se dit barns søgeaktivitet ved hjælp af Norton Family

Opsyn med søgning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Rapporten over søgeaktivitet viser, hvilke søgeord dit barn har brugt på populære søgemaskiner, bl.a. Google og Yahoo. Du kan også se et øjebliksbillede af de mest søgte udtryk og sætninger for at få en bedre ide om, hvad dine børn søger efter.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til at se dit barns aktiviteter.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Udfør en af følgende handlinger:

• Log på din Norton-konto.

• Åbn Norton Family-appen til forældre i iOS.

2. Vælg det barn, hvis søgeaktivitet du vil se.

3. I afsnittet Søg kan du se de søgeord, som dit barn ofte bruger.

4. Hvis du vil se den detaljerede rapport, skal du klikke på Vis detaljer.

5. Du kan filtrere søgeaktiviteterne på én eller en kombination af følgende måder:

• Klik på Alle enheder for at filtrere aktiviteterne baseret på en enhed.

• Vælg tidsperioden for rapporten. Du kan vælge at filtrere aktiviteter for den aktuelle dag eller for de sidste 7, 14 eller 30 dage.

6. Se de søgeaktiviteter, som dit barn har udført i denne tidsperiode.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på det barn, hvis søgeaktivitet du vil se.

3. Åbn fanen Aktivitet.

4. Tryk på Søgeord på listen.

5. Tryk på feltet for en tidsperiode for at se de søgeord, der er blevet søgt på i en specifik periode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125453224
Operativsystem windows,android,ios
Sidst ændret: 01/11/2021