Pausa varningar och bakgrundsuppgifter i Norton Device Security

När du utför viktiga uppgifter, ser på film, eller spelar spel i fullskärmsläge kan du konfigurera Norton till att sluta skicka varningsmeddelanden och avbryta bakgrundsuppgifter som gör prestationen långsammare.

Norton-produkten har följande typer av tyst läge:

Tyst läge Det tysta läget som du aktiverar manuellt för en viss tidsperiod.
Fullskärmsdetektering Det tysta läget som Norton-produkten slår på automatiskt när den upptäcker ett program som körs i helskärmsläge och stänger av när du slutar köra programmet i helskärmsläge. När du till exempel tittar på en film, spelar spel eller gör en presentation körs programmet i fullskärmsläge.
Tyst läge Det tysta läget som Norton-produkten slår på automatiskt när den upptäcker:
– bränning av en disk
– Media Center tv-inspelning
– en instans av ett program som du har inkluderat i listan över program i tyst läge körs.
Norton-produkten stänger automatiskt av det tysta läget när någon av ovanstående sessioner är slutförda. Du kan inte stänga av det tysta läget när sessionen pågår och du måste vänta på att den slutförs.
Tips: När tyst läge är på ändras den yttre cirkeln på Norton-produktikonen i meddelandeområdet från gul till grå.

Konfigurera Norton till att avbryta varningar och bakgrundsuppgifter

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Administrationsinställningar i fönstret Inställningar.

4. Under Tyst läge Inställning, i radenTyst läge, aktivera on Tyst läge, klicka påTillämpa, och välj sedan den tidsperiod som du vill stoppa meddelanden och bakgrundsuppgifter.

5. Under Tyst läge Inställning, i raden Fullskärmsupptäckt flytta reglaget till för att undertrycka Norton-varningar och bakgrundsuppgifter när du använder fullskärmsapplikationer. Norton startar om meddelanden och bakgrundsuppgifter automatiskt när du är klar.

6. Under Tyst läge-inställningar, under Tyst läge för upptäckt avgör följande:

• I radenIMAPI 2.0-skivbränning flytta reglaget till för att automatiskt undertrycka bakgrundsuppgift och förbättra prestanda när you bränner disks. Norton visar fortfarande meddelanden medan du bränner diskar och startar om bakgrundsuppgifter när du är klar.

• I radenAnvändarspecificerat programklicka påKonfigureraför att lägga till minnesintensiva program som du vill köra i tyst läge. När du använder dessa program stoppar Norton bakgrundsuppgifter som kan sakta ner funktionen och startar om dem när du är klar.