Deaktiver varsler og bakgrunnsoppgaver i Norton enhetssikkerhet

Når du utfører viktige oppgaver, ser på filmer eller spiller spill i fullskjermsmodus, kan du konfigurere Norton til å ikke sende varselmeldinger og stoppe bakgrunnsoppgaver som reduserer ytelsen.

Norton-produktet har følgende typer stillemodus:

Stillemodus En stillemodus du kan slå på manuelt for en bestemt periode.
Fullskjermsøk Stillemodusen som Norton-produktet automatisk går over til når det oppdager et fullskjermprogram, og slås av når du slutter å bruke dette programmet. Når du for eksempel ser på film, spiller spill eller lager presentasjoner, kjøres programmet i fullskjermmodus.
Stillemodus Stillemodusen som Norton-produktet automatisk går over til når det oppdager:
– pågående platebrenning
– pågående TV-opptak med Media Center
– kjøring av et program du inkluderte i listen Programmer i stillemodus.
Norton-produktet deaktiverer automatisk stillemodus når handlingene ovenfor er fullført. Du kan ikke slå av stillemodus når handlingen pågår og må vente til den er ferdig.
Tips: Når stillemodus er på, endres den ytre sirkelen til Norton-produktikonet i varslingsområdet fra gul til grå.

Konfigurere Norton til å stoppe varsler og bakgrunnsoppgaver

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. Klikk på Administrative innstillinger i vinduet Innstillinger.

4. Under Stillemodus-innstilling, i raden Stillemodus slår du på Stillemodus, klikker på Bruk og velger deretter hvor lang tid du vil stoppe varsling og bakgrunnsoppgaver.

5. Under Innstillinger for manuell stillemodus, i raden Fullskjermsøk, flytter du bryteren til for å stoppe Norton-varsler og bakgrunnsoppgaver når du bruker fullskjermsprogrammer. Norton starter varsler og bakgrunnsoppgaver på nytt automatisk når du er ferdig.

6. Gjør ett av følgende i Innstillingene for stillemodus, under Stillemodus ved oppdagelse av:

• I raden IMAPI 2.0 platebrenning kan du flytte bryteren til for å automatisk stoppe bakgrunnsoppgaver og forbedre ytelsen når du brenner disker. Norton viser fremdeles et varsel når du brenner disker og starter bakgrunnsoppgaver på nytt når du er ferdig.

• I raden Brukerspesifiserte programmer, klikker du på Konfigurer for å legge til minneintensive programmer som du vil kjøre i Stillemodus. Når du bruker disse programmene stopper Norton bakgrunnsoppgaver som kan redusere ytelsen og starter dem på nytt når du er ferdig.