Les mer om utelatelseslisten for Inntrengingsforhindring

Hvis du er sikker på at en enhet på nettverket er trygg, kan du endre enhetens klareringsnivå til Full klarering. Du kan endre klareringsnivået for en enhet ved hjelp av Enhetsklarering under Nettverksinnstillinger. Du kan utelate disse klarerte enhetene fra søket med Inntrengingsforhindring. Du sparer tid og forbedrer nettverkshastigheten ved å utelate klarerte enheter fra søk med Inntrengingsforhindring. Når du utelater en klarert enhet, søker ikke Norton-produktet gjennom noe informasjon mottatt fra denne enheten. Enheter med full klarering som er utelatt fra et søk med Inntrengingsforhindring, legges til i utelatelseslisten for Inntrengingsforhindring.

Hvis det viser seg at noen av enhetene du utelot fra Inntrengingsforhindring-søket er infiserte, kan du tømme utelatelseslisten. Når du tømmer utelatelseslisten, sletter Norton-produktet alle IPS-utelatte enheter fra listen.

Du kan tømme utelatelseslisten i følgende situasjoner:

• Hvis én eller flere enheter på utelatelseslisten for søk med Inntrengingsforhindring er infiserte.

• Hvis én eller flere enheter på utelatelseslisten for søk med Inntrengingsforhindring forsøker å infisere datamaskinen.

• Hvis hjemmenettverket er infisert.

Fjerne alle enhetene fra utelatelseslisten i Inntrengingsforhindring

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

4. Klikk på fanen Inntrengings- og nettleserbeskyttelse.

5. Under Inntrengingsforhindring går du til raden Utelatelsesliste og klikker på Slett.

6. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogen.

7. I vinduet Innstillinger klikker du på Lukk.