Legge til eller utelate filer og mapper i sikkerhetskopisett

Norton lar deg sikkerhetskopiere forskjellige filtyper, for eksempel bilde-, musikk- eller videofiler, til sikkerhetskopisettene dine. Du kan angi filer eller mapper som inneholder filtyper som vanligvis er inkludert i sikkerhetskopieringssettene, og utelate dem fra sikkerhetskopier.

Du kan også legge til eller fjerne filtyper som vanligvis er en del av standard filtyper. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Vise eller endre standard filtyper som Norton inkluderer i sikkerhetskopier

Legge til eller utelate filer og mapper i sikkerhetskopisettet

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering går du til rullegardinlisten Sikkerhetskopisett og velger sikkerhetskopisettet du vil konfigurere.

4. På fanen Hva klikker du på Legg til eller utelat filer og mapper.

5. I vinduet som åpnes, gjør du følgende:

• Hvis du vil legge til en fil i sikkerhetskopisettet, klikker du på Inkluder fil og navigerer til filen du vil legge til.

• Hvis du vil legge til en mappe i sikkerhetskopisettet, klikker du på Inkluder mappe og navigerer til mappen du vil legge til.

• Hvis du vil fjerne en fil fra sikkerhetskopisettet, klikker du på Utelat fil og navigerer til filen du vil fjerne.

• Hvis du fil fjerne en mappe fra sikkerhetskopisettet, klikker du på Utelat mappe og navigerer til mappen du vil fjerne.

6. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på Lagre innstillinger.

Du kan også høyreklikke på en fil eller mappe og velge Norton 360 > Legg til i sikkerhetskopi / Utelat fra sikkerhetskopi fra hurtigmenyen.

Alternativene Legg til i sikkerhetskopi og Utelat fra sikkerhetskopi på hurtigmenyen aktiveres ikke før du har konfigurert sikkerhetskopieringen og lukket vinduene Innstillinger for sikkerhetskopiering og Gjenopprett filer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20534334