Finne Norton-produktnøkkelen

Det er forskjellige måter å finne produktnøkkelen på, avhengig av situasjonen. I de fleste tilfeller trenger du ikke produktnøkkelen for å oppdatere Norton-abonnementet. Hvis Norton-produktet er utløpt eller viser feil antall abonnementsdager, må du eventuelt laste ned produktet fra den kontoen som har det gjeldende abonnementet. Du finner en mer detaljert veiledning i Laste ned og installere Norton-produktet fra kontoen.

Hvis du ser meldingen «Ugyldig produktnøkkel», kan du lese Meldingen «Ugyldig produktnøkkel».

Hvis du kommer fra Kina, Japan eller Korea, finner du produktnøkkelen i den andre e-postmeldingen du mottar, som inneholder kjøpsinformasjonen.

Slik finner du produktnøkkelen

Hvor du finner produktnøkkelen, er avhengig av hvordan du kjøpte Norton-produktet. Velg ett av følgende:

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Hvis du ser meldingen «Feil 2: Gjenkjenner ikke aktiveringsnøkkelen …» når du aktiverer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, kan du lese Feilmelding: «Feil 2: Gjenkjenner ikke aktiveringsnøkkelen …» når du aktiverer Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Logg på kontoen.

2. Du finner produktnøkkelen på siden Mitt abonnement under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Noter deg eller kopier produktnøkkelen.

3. Åpne Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

4. Klikk på Aktiver nå.

5. Skriv inn produktnøkkelen for Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate og klikk på Aktiver nå.

Hvis du ser feil under aktiveringen, er det sannsynlig at produktnøkkelen du har skrevet inn, er feil, eller at den er for et annet produkt. Kontroller at du har skrevet inn produktnøkkelen riktig, og prøv å aktivere på nytt.

Norton-konto

1. Øverst i vinduet for Norton-produktet klikker du på Hjelp > Mitt Norton.

Hvis du ikke kan starte Norton-produktet, går du direkte til din Norton-konto.

2. Velg Norton-produktet ditt på fanen Mitt abonnement.

Kopier produktnøkkelen.

Norton Online Store

Hvis du lastet ned produktet fra Norton Online Store, så finner du produktnøkkelen, eller instruksjoner for hvordan du henter denne, i bekreftelsesmeldingen.

Hvis du har kjøpt produktet fra Hong Kong Online Store, les Finn Norton-produktnøkkelen kjøpt fra Hong Kong Online Store .

Forhandlerkort

Hvis du kjøpte en eskeversjon av produktet på Internett eller hos en lokal forhandler, er produktnøkkelen inni esken eller på et kort i esken.

Nettsted for tredjepart

Se etter produktnøkkelen i bekreftelsesmeldingen du mottok når du bestilte. Hvis du ikke finner bekreftelsesmeldingen i innboksen, så kontrollerer du spamfiltermappen.

Tjenesteleverandør

Du har kanskje mottatt en PIN-kode for aktivering fra tjenesteleverandøren for å aktivere produktet eller logge på portalen til tjenesteleverandøren, så du kan laste ned og installere Norton-produktet.

Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren.

TechBench - Verksted for datamaskiner

Hvis Norton-produktet ditt ble kjøpt hos TechBench, så blir produktnøkkelen for Norton lagret på Norton-kontoen din etter at du har fullført produktaktiveringen. TechBench tilbyr også et aktiveringskort for Norton-produktet, som har Norton-produktnøkkelen trykt på det.

Laste ned og installere Norton-produktet

Laste ned og installere Norton-produktet fra kontoen

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ikke er logget på kontoen allerede, blir du bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet, og klikk deretter på Logg på.

3. Gå fil Min Norton -vinduet og klikk på Last ned.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Windows: Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Kontakt Kundeservice og -støtte for mer informasjon.

Video