Gjenopprette manglende Norton-utvidelser for nettleseren på Mac

Hvis du nylig har oppdatert til den nyeste versjonen av Norton, eller har installert den på nytt, og du ikke finner Norton-utvidelsen i nettleseren, må du installere Norton-utvidelsen manuelt i nettleseren.

Avhengig av Mac-versjonen gjør du ett av følgende:

Når du logger på Google Chrome og aktiverer alternativet for synkronisering av utvidelser, synkroniseres alle tilgjengelige utvidelser på kontoen på alle enhetene og plattformene som kjører Google Chrome. Hvis du har en annen Mac-enhet som kjører Mac OS X 10.10.x eller nyere med den nyeste versjonen av Norton-utvidelsen for Google Chrome, synkroniserer funksjonen Norton-utvidelsene med andre Mac-enheter. Den fjerner også automatisk den eldre Norton-utvidelsen på Mac OS 10.9.x eller tidligere.

Hvis du vil stoppe automatisk fjerning av den eldre Norton-utvidelsen på Mac OS X 10.9.x eller tidligere, slår du av synkronisering av utvidelser i Google Chrome.