Puuttuvien Norton-laajennusten palauttaminen selaimeen Mac-tietokoneella

Jos päivitit äskettäin Norton-tuotteesi uusimpaan versioon tai asensit tuotteen uudelleen etkä löydä Norton-laajennusta selaimestasi, sinun on asennettava Norton-laajennus selaimeen manuaalisesti.

Valitse Mac OS -käyttöjärjestelmän version mukainen vaihtoehto:

Kun kirjaudut Google Chromeen ja otat laajennusten synkronoinnin käyttöön, kaikki tililläsi käytettävissä olevat laajennukset synkronoidaan kaikkien niiden laitteiden ja käyttöympäristöjen välillä, joihin Google Chrome on asennettu. Jos sinulla on toinen Mac-laite, jonka käyttöjärjestelmäversio on Mac OS X 10.10.x tai uudempi ja johon on asennettu uusin versio Nortonin Google Chrome -laajennuksesta, Norton-laajennukset synkronoidaan muiden Mac-laitteiden kanssa ja vanhemmat Norton-laajennukset poistetaan automaattisesti laitteista, joiden käyttöjärjestelmäversio on Mac OS 10.9.x tai vanhempi.

Jos haluat estää vanhempien Norton-laajennusten poistamisen laitteilta, joiden käyttöjärjestelmäversio on Mac OS X 10.9.x tai vanhempi, poista versioiden synkronointi käytöstä Google Chromessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91461478
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 27/07/2020