Identifisere Norton-tjenesten på enheten

Du kan identifisere Norton-tjenesten som er installert på enheten din, ved å sjekke listen over programmer.

Hvis du har tilbakekalt en lisens fra en enhet, fjernes enheten fra Norton-kontoen, og tjenestestatusen vises som prøveperiode. Hvis du vil vite mer om hvordan du overfører lisenser, kan du lese Overføre Norton-beskyttelsen fra en enhet til en annen enhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70307370
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 15/11/2020