Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen i Windows

Norton Cloud Backup er kun tilgjengelig i Windows.

Hvis abonnementet inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, får du kostnadsfri nettbasert lagring som en del av abonnementsplanen. Hvis du vil sjekke om abonnementsplanen inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, kan du lese Vise enheter og rettigheter på Norton-kontoen.

Sikkerhetskopier kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Med Sikkerhetskopiering i skyen kan du sikkerhetskopiere filene fra Windows-enhetene til en sikker skylagring. Sikker nettbasert lagring er forskjellig fra plasseringen der du vanligvis lagrer filer på PC-en. Hendelser som skader eller ødelegger PC-en kan ikke ødelegge sikkerhetskopiene fordi de lagres i en annen plassering. Du kan når som helst gjenopprette filene i den opprinnelige plasseringen eller laste dem ned til en hvilken som helst enhet.

Før du aktiverer Sikkerhetskopiering i skyen, må du forsikre deg om at Nortons enhetssikkerhetsproduktet er installert på Windows-datamaskinen. Hvis du vil installere Norton-produktet, leser du Laste ned og installere enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Aktivere Norton Cloud Backup

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton på Windows-enheten.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering, og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på kategorien Hvor.

4. Under Sikker nettbasert lagring klikker du på koblingenAktiver kostnadsfritt.

5. Når du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Noen ganger kan et tjenesteavbrudd på serversiden eller servervedlikehold hindre deg i å aktivere Sikkerhetskopiering i skyen. I slike tilfeller kan du prøve å aktivere det litt senere. Hvis du vil vite hvordan du identifiserer tjenesteavbrudd, ser du siden Status for Norton-tjeneste.

Når du har aktivert Sikkerhetskopiering i skyen, kan du opprette et sikkerhetskopisett og begynne å sikkerhetskopiere filene til sikker nettbasert lagring. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du leseKomme i gang med Norton Cloud Backup.

Den nettbaserte lagringen varierer basert på de forskjellige abonnementsplanene.

Video: Slik aktiverer du Norton Could Backup

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2022