Aktiver Norton sikkerhetskopiering i skyen for å beskytte bildene dine og viktige filer

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan du gjør det.

Sikkerhetskopier kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Hvis Norton-abonnementet inkluderer Norton-sikkerhetskopiering, får du kostnadsfri nettbasert lagring og muligheten til å kjøpe mer lagringsplass etter behov. Norton lar deg også lagre sikkerhetskopifiler på din egen lokale lagringsenhet.

Du må aktivere Norton sikkerhetskopi før du kjører den første sikkerhetskopieringen.

Hvis du vil bruke sikkerhetskopiering i skyen, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken av Norton-produktet.

Aktiver Norton sikkerhetskopiering i skyen

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Vis detaljer.

3. Gå til Hvor - fanen og klikk på Aktiver kostnadsfritt.

4. Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen når du blir bedt om det, og klikk på Logg på.

5. Klikk på Lagre innstillinger og deretter på Lukk.

Video: Slik aktiverer du sikkerhetskopiering via Internett

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/05/2019