Norton Secure VPN-opties configureren

Norton Secure VPN zorgt dat uw online identiteit en activiteiten anoniem blijven, ongeacht waar u internet gebruikt. Het is een VPN (Virtual Private Network) dat uw gegevens versleutelt. Uw online activiteiten en locatie worden niet bijgehouden in een logboek. Met Norton Secure VPN kunt u verschillende opties van uw Norton-product configureren.

Controleren met welke regio Norton Secure VPN is verbonden

1. Start Norton.

2. Klik in het venster Mijn Norton op het omlaagwijzende pijltje naast Secure VPN.

3. In het venster VPN-regio vindt u de regio waarmee Norton Secure VPN is verbonden.

Selecteer in het venster VPN-regio het land waarmee u verbinding wilt maken om een andere regio te selecteren.

Ad Trackers blokkeren vinden

1. Start Norton.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Secure VPN op Inschakelen.

Klik op het omlaagwijzende pijltje naast Secure VPN en klik op Reclametracking.

3. Verplaats in het venster Reclametracking de schuifregelaar om Ad Trackers blokkeren in te schakelen.

Als Norton Secure VPN niet is ingeschakeld, kunt u Ad Trackers blokkeren niet inschakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122887
Besturingssysteem: Windows, macos, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/03/2020