Beveiligd blijven op internet

Wanneer uw mobiele apparaat is verbonden met een onbeveiligd netwerk, zoals een openbare Wi-Fi-verbinding, kan dit op verschillende manieren nadelig zijn voor uw privacy. Websites kunnen uw naam, adres, koopgedrag of favoriete films bijhouden. Om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens worden misbruikt, heeft u een extra beveiligingslaag nodig, zoals een VPN (Virtual Private Netwerk).

Hoewel openbare Wi-Fi handig is, is het nooit veilig. Wanneer u op uw mobiele apparaat via een onbeveiligde Wi-Fi-hotspot op internet gaat, kunnen uw persoonlijke gegevens worden blootgesteld aan hackers en identiteitsdieven.

Norton Secure VPN zorgt dat uw online identiteit en activiteiten anoniem blijven, ongeacht waar u internet gebruikt. Norton Secure VPN is een VPN (Virtual Private Network) dat uw gegevens versleutelt. Uw online activiteiten en locatie worden niet bijgehouden in een logboek.

Doe hier mee aan de discussie met andere desktopgebruikers: Norton Community.

Doe hier mee aan de discussie met andere mobiele gebruikers: Norton Community.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122887
Besturingssysteem:
Laatste wijziging: 12/11/2018