Føl deg trygg på Internett

Når mobilenheten er tilkoblet et usikret offentlig nettverk slik som en offentlig Wi-Fi-tilkobling, kan personvernet ditt påvirkes på mange måter. Nettsteder kan spore navnet ditt, adressen din, handlevanene dine eller filmene du ser på. For å unngå at personopplysningene dine blir misbrukt, trenger du et ekstra beskyttelseslag som for eksempel et virtuelt privat nettverk (VPN).

Offentlige Wi-Fi-nettverk er kanskje praktiske, men de er aldri sikre. Når du bruker mobilenheten din for å få tilgang til nettet over et usikkert Wi-Fi-aktiveringspunkt, kan personopplysningene dine være sårbare for angrep fra hackere og identitetstyver.

Norton Secure VPN sørger for at nettidentiteten din og nettaktivitetene dine forblir anonyme, uansett hvor du bruker Internett. Norton Secure VPN er et virtuelt privat nettverk (VPN) uten logging, som krypterer dataene dine og verken sporer eller lagrer nettaktivitetene dine eller plasseringen din.

Delta i diskusjoner med andre brukere av stasjonære datamaskiner her Norton-fellesskapet.

Delta i diskusjoner med andre brukere av mobilenheter her Norton-felleskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122887
Operativsystem:
Sist endret: 12/11/2018