De Norton-service op uw apparaat vinden

Kijk naar de lijst met programma's om de Norton-service die op uw apparaat is geïnstalleerd, te vinden.

Als u de licentie van een apparaat heeft ingetrokken, wordt het apparaat uit uw Norton-account verwijderd en wordt de servicestatus weergegeven als proefversie. Lees voor meer informatie Uw Norton-bescherming van het ene naar het andere apparaat overdragen.

De Norton-service in Windows vinden

1. Voer op de Windows-taakbalk een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows 7 op Start > Alle programma's.

• Ga in Windows 8 of later naar het Start -scherm.

U vindt de Norton-beveiligingsservice die op uw computer is geïnstalleerd, in de lijst met programma's die wordt weergegeven. Als u bijvoorbeeld Norton Security heeft geïnstalleerd, vindt u Norton Security in de lijst met programma's.

2. Open het Norton-product en klik op Help gevolgd door Algemene informatie en Info voor de apparaatnaam of het versienummer van de Norton Security-service.

3. Klik met de rechtermuisknop op het Secure VPN-pictogram op de taakbalk en klik vervolgens het pictogram Instellingen gevolgd door Info voor het versienummer van de Norton Secure VPN-service.

De Norton-service in Mac vinden

Klik met de rechtermuisknop op het Norton-pictogram op de Mac-menubalk.

U vindt de Norton-service die op uw computer is geïnstalleerd, via de eerste optie in het snelmenu dat wordt weergegeven. Als u bijvoorbeeld Norton Security heeft geïnstalleerd, ziet u Norton Security openen als de eerste optie in het menu.

Wilt u het versienummer van uw Norton-service achterhalen, kijk dan bij De versie van uw Norton-service voor Mac vinden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v70307370
Besturingssysteem: Windows, Mac